ryanair

A Ryanair Európa legnagyobb légitársasága, ma (október 2-án) bejelentette az új légi összeköttetéseit a Kassai Repülőtérről. A járat Kassáról hetente 3-szor fog indulni Londod-Stansted-be 2020. április 1-től, mint a 2020-as nyári menetrend részeként.

A szlovák utazóközönség már most megvásárolhatja a jegyeit 2020 októberéig. Használják ki a repjegyek alacsony  árait a legzöldebb és legtisztább vezető légitársaságnál Európában, amely a legkisebb CO2 kibocsátással rendelkezik egy utasra és kilométerenként mérve.

Olga Pawlonka, a Ryanair légitársaság közép-európai és balkáni értékesítési és marketing igazgatója elmondta:<

"A Ryanair örömmel jelenti be, hogy 2020 áprilisában új járatot indít a Kassa- Londonba, Stansted útvonalon, amely a nyári menetrendünk részeként heti háromszor szállítja majd az utasokat. Az utasok jegyet vásárolhatnak 2020 októberéig a www.ryanair.com oldalon."

Michael Tmej a Kassai Repülőtér ügyvezető igazgatója és igazgatótanácsának elnöke: "Nagyon örülünk, hogy ismét Kassán üdvözölhetjük partnerünket a Ryanair légitársaságot. A londoni járat már hosszú idő óta a legsikeresebb úti cél,amely továbbra is magas növekedési potenciállal rendelkezik, mivel a jelenleg alkalmazott kapacitás nem elegendő, és fedezi az utasok általános keresletét. A Kassát London Stansted-del összekötő járat rengeteg új lehetőséget nyit meg az Angliában élő szlovákok számára, valamint a széles vonzáskörzetünkben élő lakosok és a londoni  és London környéki turisták számára is, hogy felfedezhessék a városunk és egész Kelet-Szlovákia szépségeit."

További információkért keressék:
Olga Pawlonka

Ryanair DAC

Tel: +353 1 9451768

pawlonkao@ryanair.com

Kiemelt információk

covid19 information

COVID-19: EXTENSION OF CLOSURE FOR CIVILIAN FLIGHTS FROM ABROAD UNTIL April 10th 2020

27. március 2020
Breaking news KSC

Emergency Closure of Košice Airport for Civilian Flights from Abroad

13. március 2020
ts 2019

A 2019-es év volt a Kassai Repülőtér második legsikeresebb éve a repülőtér történelmében

23. január 2020