Business szalon a repülőtéren

A kassai repülőtér olyan újdonsággal érkezik, amelynek köszönhetően minden utas VIP-ként érezheti magát. A Business szalonba beléphet minden Kassáról repülő utas egyszeri 19 € díj befizetése után. Így mindenki élvezheti a kényelmes bőrüléseket, frissítőt, a szlovák és nemzetközi sajtót és az ingyenes wifi hozzáférést. A belépést közvetlenül a Business szalon recepcióján is minden elrepülés előtt meg lehet vásárolni készpénzzel vagy bankkártyával.

Ezen kívül az ár magában foglal egy 14 € vásárlási utalványt a Value & Duty Free Shop-ban, miközben a vásárlás minimális összege 20 €.

Repülőtéri szalon

A magasabb osztályokban repülő utasok és hűségkártya tulajdonosok részére rendelkezésre áll a business szalon. A szalon a terminál indulási részében található és berendezése megfelel a legmagasabb színvonalnak. A szalonban rendelkezésre állnak számítógépek internet hozzáféréssel, illetve természetesen wifi hozzáférés is. Az utasok a várakozásuk alatt kábeltévét is nézhetnek. A szlovák, német és angol nyelvű napilapok és folyóiratok széles választéka is rendelkezésre áll.

A business szalonba belépés szabályai:

1. Azok az utasok, akik a szalon recepcióján bemutatják belépőjüket a Business osztályra.

2. A Prágába repülő - Sky Team, Elite Plus, Platina és Arany kártyával rendelkező utasok is kihasználhatják a szalont annak ellenére is, hogy a repülőjegyük az Economy osztályra szól, és meghívhatnak egy vendéget is (a vendégnek szintén a ČSA társasággal kell repülnie). 

3. A Bécsbe repülő - Star Alliance Gold kártyával rendelkező utasok is kihasználhatják a szalont, és meghívhatnak egy vendéget is (a vendégnek szintén az Austrian Airlines/LOT Polish Airlines társasággal kell repülnie). 

A Priority Pass, Diners Club, Airport Angel kártya tulajdonosai a szalont kihasználhatják akármilyen repülésük során és tetszés szerinti számú vendéget hívhatnak meg (a repülőtéri szalon használatához kapcsolódó feltüntetett kártyákra vonatkozó díjakat a kártyabirtokos és a kibocsátó közötti szerződéses kapcsolat szabályozza, ill. a kártyát kibocsátó vállalat általános üzleti feltételei).  

Kiemelt információk

Brexit

What does Brexit mean for UK citizens?

4. január 2021
Košice Interational Airport

ANNOUNCEMENT: Terminal opening hours

3. november 2020
Košice International Airport Ryanair Liverpool

Brand new route from Košice to Liverpool inaugurated today

25. október 2020