Business szalon a repülőtéren

A kassai repülőtér olyan újdonsággal érkezik, amelynek köszönhetően minden utas VIP-ként érezheti magát. A Business szalonba beléphet minden Kassáról repülő utas egyszeri 19 € díj befizetése után. Így mindenki élvezheti a kényelmes bőrüléseket, frissítőt, a szlovák és nemzetközi sajtót és az ingyenes wifi hozzáférést. A belépést közvetlenül a Business szalon recepcióján is minden elrepülés előtt meg lehet vásárolni készpénzzel vagy bankkártyával.

Ezen kívül az ár magában foglal egy 14 € vásárlási utalványt a Value & Duty Free Shop-ban, miközben a vásárlás minimális összege 20 €.

Repülőtéri szalon

A magasabb osztályokban repülő utasok és hűségkártya tulajdonosok részére rendelkezésre áll a business szalon. A szalon a terminál indulási részében található és berendezése megfelel a legmagasabb színvonalnak. A szalonban rendelkezésre állnak számítógépek internet hozzáféréssel, illetve természetesen wifi hozzáférés is. Az utasok a várakozásuk alatt kábeltévét is nézhetnek. A szlovák, német és angol nyelvű napilapok és folyóiratok széles választéka is rendelkezésre áll.

A business szalonba belépés szabályai:

1. Azok az utasok, akik a szalon recepcióján bemutatják belépőjüket a Business osztályra.

2. A Prágába repülő - Sky Team, Elite Plus, Platina és Arany kártyával rendelkező utasok is kihasználhatják a szalont annak ellenére is, hogy a repülőjegyük az Economy osztályra szól, és meghívhatnak egy vendéget is (a vendégnek szintén a ČSA társasággal kell repülnie). 

3. A Bécsbe repülő - Star Alliance Gold kártyával rendelkező utasok is kihasználhatják a szalont, és meghívhatnak egy vendéget is (a vendégnek szintén az Austrian Airlines/LOT Polish Airlines társasággal kell repülnie). 

A Priority Pass, Diners Club, Airport Angel kártya tulajdonosai a szalont kihasználhatják akármilyen repülésük során és tetszés szerinti számú vendéget hívhatnak meg (a repülőtéri szalon használatához kapcsolódó feltüntetett kártyákra vonatkozó díjakat a kártyabirtokos és a kibocsátó közötti szerződéses kapcsolat szabályozza, ill. a kártyát kibocsátó vállalat általános üzleti feltételei).  

Kiemelt információk

Ukraine information

Flight connections for people coming from Ukraine

9. március 2022
Košice International Airport

2020 at Košice Airport significantly hit by the global pandemic

29. január 2021
Brexit

What does Brexit mean for UK citizens?

4. január 2021