Business szalon a repülőtéren

A kassai repülőtér olyan újdonsággal érkezik, amelynek köszönhetően minden utas VIP-ként érezheti magát. A Business szalonba beléphet minden Kassáról repülő utas egyszeri 19 € díj befizetése után. Így mindenki élvezheti a kényelmes bőrüléseket, frissítőt, a szlovák és nemzetközi sajtót és az ingyenes wifi hozzáférést. A belépést közvetlenül a Business szalon recepcióján is minden elrepülés előtt meg lehet vásárolni készpénzzel vagy bankkártyával.

Ezen kívül az ár magában foglal egy 14 € vásárlási utalványt a Value & Duty Free Shop-ban, miközben a vásárlás minimális összege 20 €.

Repülőtéri szalon

A magasabb osztályokban repülő utasok és hűségkártya tulajdonosok részére rendelkezésre áll a business szalon. A szalon a terminál indulási részében található és berendezése megfelel a legmagasabb színvonalnak. A szalonban rendelkezésre állnak számítógépek internet hozzáféréssel, illetve természetesen wifi hozzáférés is. Az utasok a várakozásuk alatt kábeltévét is nézhetnek. A szlovák, német és angol nyelvű napilapok és folyóiratok széles választéka is rendelkezésre áll.

A business szalonba belépés szabályai:

1. Azok az utasok, akik a szalon recepcióján bemutatják belépőjüket a Business osztályra.

2. A Prágába repülő - Sky Team, Elite Plus, Platina és Arany kártyával rendelkező utasok is kihasználhatják a szalont annak ellenére is, hogy a repülőjegyük az Economy osztályra szól, és meghívhatnak egy vendéget is (a vendégnek szintén a ČSA társasággal kell repülnie). 

3. A Bécsbe repülő - Star Alliance Gold kártyával rendelkező utasok is kihasználhatják a szalont, és meghívhatnak egy vendéget is (a vendégnek szintén az Austrian Airlines/LOT Polish Airlines társasággal kell repülnie). 

A Priority Pass, Diners Club, Airport Angel kártya tulajdonosai a szalont kihasználhatják akármilyen repülésük során és tetszés szerinti számú vendéget hívhatnak meg (a repülőtéri szalon használatához kapcsolódó feltüntetett kártyákra vonatkozó díjakat a kártyabirtokos és a kibocsátó közötti szerződéses kapcsolat szabályozza, ill. a kártyát kibocsátó vállalat általános üzleti feltételei).  

Kiemelt információk

Ryanair

Košice and Prague are now even closer to each other – thanks to new route by Ryanair

3. augusztus 2020
Air Explore Košice airport

The first summer charter flight departed from Košice Airport

28. július 2020
Košice airport

The condition for interstate transport also includes an official document from the Ministry of Transport of the Slovak Republic

23. július 2020