A reptérre való megérkezés után három parkolási lehetőség közül választhatnak:

  • P1 - rövidtávú parkolás - a P1-es parkolóban való parkolás fizetős a belépés idejétől kezdve.

  • P2 - hosszútávú parkolás - ha elkísérni, üdvözölni vagy kivinni szeretné a barátait, családját vagy üzleti partnerét, akkor igénybe veheti a P2-es parkolót, ahol a parkolás 10 percig díjmentes (10 perc a parkolóba való belépés és a parkoló elhagyása között), de csak akkor, ha a parkolójegyet nem jelölte meg a parkolójegyautomatán ennek az időnek a letelte előtt.
  • P3 - hosszútávú parkolás - ha nyaralni, vagy hosszabb üzleti útra utazik, akkor igénybe veheti a gazdaságilag kedvező hosszú távú parkolást a P3-as parkolóban, amelyben a parkolás ideje minimum 8 óra. A hosszútávú parkolás árai az alább található árlistán olvashatók.

A foglalási rendszer bevezetése még a megvalósítási fázisban van, ezért a parkolóhely foglalás nem lehetséges. A parkolóhelyek viszont elegendőek.

Az autója a parkolás teljes ideje alatt kamerarendszer segítségével megfigyelt. A parkolóba való megérkezés után szükséges a parkolójegy megőrzése, mert a fizetéshez és a parkoló elhagyásához szüksége lesz rá. A reptéri parkoló teljes mértékben automatizált.

A parkolódíj kifizetése két fizetőautomata segítségével  lehetséges, amelyek a terminál épülete előtt találhatóak. A díj kifizetése lehetséges készpénz formájában - az automaták a következő értékű érmeket : 0,10€, 0,20€, 0,50€, 1€, 2€, illetve a következő értékű bankjegyeket: 10€, 20€, 50€ fogadják el. Lehetséges a bankkártyás fizetés is, akár érintve is.

Újdonság a parkolódíj kifizetése a P1-es és P2-es parkolóból való távozás során, viszont ez csak bankkártyával lehetséges, a PIN-kód megadása nélkül, mobil telefonnal, vagy okosórával egyarántA rendszer a következő technológiákat támogatja: Google Pay, Apple Pay és NFC.

Figyelem! Az automaták maximum 20€ értékű visszajárót adnak vissza!

A parkolódíj kifizetése után szükséges a parkoló 10 percen belüli elhagyása.
Bővebb információkat a lentebb feltüntetett árlistán találnak.

A parkolásra vonatkozó bármilyen további kérdés esetén, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a parking@airportkosice.sk email címen

mapa letiskaP1 - rövidtávú parkolás - minimális parkolási időtartam 90 perc/3€

P2 - hosszútávú parkolás - 10 perc díjmentes

P3 - hosszútávú parkolás              

ACD - fizetőautomata

ACCfizető automata a parkoló kijáratánál - csak bankkártyás fizetés

Kiemelt információk

Brexit

What does Brexit mean for UK citizens?

4. január 2021
Košice Interational Airport

ANNOUNCEMENT: Terminal opening hours

3. november 2020
Košice International Airport Ryanair Liverpool

Brand new route from Košice to Liverpool inaugurated today

25. október 2020