A reptérre való megérkezés után három parkolási lehetőség közül választhatnak:

  • P1 - rövidtávú parkolás - a P1-es parkolóban való parkolás fizetős a belépés idejétől kezdve.

  • P2 - hosszútávú parkolás - ha elkísérni, üdvözölni vagy kivinni szeretné a barátait, családját vagy üzleti partnerét, akkor igénybe veheti a P2-es parkolót, ahol a parkolás 10 percig díjmentes (10 perc a parkolóba való belépés és a parkoló elhagyása között), de csak akkor, ha a parkolójegyet nem jelölte meg a parkolójegyautomatán ennek az időnek a letelte előtt.
  • P3 - hosszútávú parkolás - ha nyaralni, vagy hosszabb üzleti útra utazik, akkor igénybe veheti a gazdaságilag kedvező hosszú távú parkolást a P3-as parkolóban, amelyben a parkolás ideje minimum 8 óra. A hosszútávú parkolás árai az alább található árlistán olvashatók.

A foglalási rendszer bevezetése még a megvalósítási fázisban van, ezért a parkolóhely foglalás nem lehetséges. A parkolóhelyek viszont elegendőek.

Az autója a parkolás teljes ideje alatt kamerarendszer segítségével megfigyelt. A parkolóba való megérkezés után szükséges a parkolójegy megőrzése, mert a fizetéshez és a parkoló elhagyásához szüksége lesz rá. A reptéri parkoló teljes mértékben automatizált.

A parkolódíj kifizetése két fizetőautomata segítségével  lehetséges, amelyek a terminál épülete előtt találhatóak. A díj kifizetése lehetséges készpénz formájában - az automaták a következő értékű érmeket : 0,10€, 0,20€, 0,50€, 1€, 2€, illetve a következő értékű bankjegyeket: 10€, 20€, 50€ fogadják el. Lehetséges a bankkártyás fizetés is, akár érintve is.

Újdonság a parkolódíj kifizetése a P1-es és P2-es parkolóból való távozás során, viszont ez csak bankkártyával lehetséges, a PIN-kód megadása nélkül, mobil telefonnal, vagy okosórával egyarántA rendszer a következő technológiákat támogatja: Google Pay, Apple Pay és NFC.

Figyelem! Az automaták maximum 20€ értékű visszajárót adnak vissza!

A parkolódíj kifizetése után szükséges a parkoló 10 percen belüli elhagyása.
Bővebb információkat a lentebb feltüntetett árlistán találnak.

A parkolásra vonatkozó bármilyen további kérdés esetén, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a parking@airportkosice.sk email címen

mapa letiskaP1 - rövidtávú parkolás - minimális parkolási időtartam 90 perc/3€

P2 - hosszútávú parkolás - 10 perc díjmentes

P3 - hosszútávú parkolás              

ACD - fizetőautomata

ACCfizető automata a parkoló kijáratánál - csak bankkártyás fizetés

Kiemelt információk

Kosice airport

Civil flights closure extended until June 11th 2020

28. május 2020
covid kosice

Civilian flights closure extended until May 28th 2020

14. május 2020
covid19 information

COVID-19: EXTENSION OF CLOSURE FOR CIVILIAN FLIGHTS FROM ABROAD UNTIL April 16th 2020

27. március 2020