A reptérre való megérkezés után három parkolási lehetőség közül választhatnak:

  • P1 - rövidtávú parkolás - a P1-es parkolóban való parkolás fizetős a belépés idejétől kezdve.

  • P2 - hosszútávú parkolás - ha elkísérni, üdvözölni vagy kivinni szeretné a barátait, családját vagy üzleti partnerét, akkor igénybe veheti a P2-es parkolót, ahol a parkolás 10 percig díjmentes (10 perc a parkolóba való belépés és a parkoló elhagyása között), de csak akkor, ha a parkolójegyet nem jelölte meg a parkolójegyautomatán ennek az időnek a letelte előtt.
  • P3 - hosszútávú parkolás - ha nyaralni, vagy hosszabb üzleti útra utazik, akkor igénybe veheti a gazdaságilag kedvező hosszú távú parkolást a P3-as parkolóban, amelyben a parkolás ideje minimum 8 óra. A hosszútávú parkolás árai az alább található árlistán olvashatók.

A foglalási rendszer bevezetése még a megvalósítási fázisban van, ezért a parkolóhely foglalás nem lehetséges. A parkolóhelyek viszont elegendőek.

Az autója a parkolás teljes ideje alatt kamerarendszer segítségével megfigyelt. A parkolóba való megérkezés után szükséges a parkolójegy megőrzése, mert a fizetéshez és a parkoló elhagyásához szüksége lesz rá. A reptéri parkoló teljes mértékben automatizált.

A parkolódíj kifizetése két fizetőautomata segítségével  lehetséges, amelyek a terminál épülete előtt találhatóak. A díj kifizetése lehetséges készpénz formájában - az automaták a következő értékű érmeket : 0,10€, 0,20€, 0,50€, 1€, 2€, illetve a következő értékű bankjegyeket: 10€, 20€, 50€ fogadják el. Lehetséges a bankkártyás fizetés is, akár érintve is.

Parkolás Kassa

Újdonság a parkolódíj kifizetése a P1-es és P2-es parkolóból való távozás során, viszont ez csak bankkártyával lehetséges, a PIN-kód megadása nélkül, mobil telefonnal, vagy okosórával egyarántA rendszer a következő technológiákat támogatja: Google Pay, Apple Pay és NFC.

Figyelem! Az automaták maximum 20€ értékű visszajárót adnak vissza!

A parkolódíj kifizetése után szükséges a parkoló 10 percen belüli elhagyása.
Bővebb információkat a lentebb feltüntetett árlistán találnak.

A parkolásra vonatkozó bármilyen további kérdés esetén, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a [email protected] email címen

mapa letiskaP1 - rövidtávú parkolás - minimális parkolási időtartam 90 perc/3€

P2 - hosszútávú parkolás - 10 perc díjmentes

P3 - hosszútávú parkolás              

ACD - fizetőautomata

ACCfizető automata a parkoló kijáratánál - csak bankkártyás fizetés

Kiemelt információk

Ukraine information

Flight connections for people coming from Ukraine

9. március 2022
Košice International Airport

2020 at Košice Airport significantly hit by the global pandemic

29. január 2021
Brexit

What does Brexit mean for UK citizens?

4. január 2021